OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU ?

 

Dan is het KADOOKE van Felix & co sowieso een goed idee! De gelukzak van dienst heeft keuze uit het volledige aanbod van Felix & co! Zowel te gebruiken voor ons kinderboeken-aanbod, de webshop als voor alle ontwerp op maat!

 

 

HOE LANG IS ZO'N KADOOKE GELDIG ?

 

Een KADOOKE is steeds een volledig jaar geldig. Deze termijn begint te lopen vanaf 3 dagen na aankoop. Het KADOOKE is vanaf het aankoopmoment wel meteen geldig voor gebruik. 1 volledig jaar + 3 dagen geldigheid dus!

KADOOKE INRUILEN IN DE WEBSHOP 

Wil je je kadooke gebruiken in onze webshop? Dan geef je tijdens het bestelproces de code op je kadooke in als kortingscode. Het bedrag van je kadooke wordt vervolgens in mindering gebracht op je eindbedrag.

 

KADOOKE INRUILEN VOOR ONZE KINDERBOEKEN OF ONTWERP OP MAAT

Wil je je kadooke gebruiken voor ons kinderboeken-aanbod of ontwerp op maat, plaats dan eerst je bestelling. Na bestelling stuur je ons nog even een mailtje op info@felixenco.be met vermelding van je kortingscode. Het bedrag van je kadooke wordt vervolgens in mindering gebracht op je factuur.

 

KADOOKE INRUILEN OP ONZE WEBSHOP ÉN VOOR ONZE KINDERBOEKEN

Wil je je kadooke zowel in de webshop als voor het kinderboeken-aanbod gebruiken? Geen probleem! 

Plaats eerst je bestelling voor het kinderboeken-aanbod op onze website. Na bestelling stuur je ons nog even een mailtje op info@felixenco.be met vermelding van je kortingscode. Na aftrek van het bedrag van je kinderboeken-bestelling, ontvang je van ons een nieuwe kortingscode met het resterende bedrag dat je nog kan gebruiken in onze webshop! 


S H A R I N G  =  C A R I N G

 (  A N D   G O O D   K A R M A  )